HI! ik ben Lesley Houtkamp

over mij


Ik ben 33 jaar en ik woon in Amsterdam  Noord samen met mijn vriend Kaja, waar ik al 8 jaar mee samen ben. 
Eind 2021 ben ik begonnen met professioneel fotograferen en ik heb al heel wat mooie dingen mogen vastleggen.

Naast fotografie houd ik van het strand, geweldige plekken op de wereld ontdekken, familie, netflix op de bank, speciaalbier en gezelligheid met vrienden. 

Mijn werk is momenteel erg variĆ«rend en nooit saai. De ene dag doe ik een newborn shoot intiem bij mensen thuis, de dag erna werk ik als partymanager op een catering partij (ja, dat doe ik ook nog naast fotografie) en de dag daarna sta ik op een fantastisch liefdesfeest als fotograaf. 
Wat ik echt het leukste vind aan dit werk? Iedere shoot of bruiloft leer ik weer super leuke mensen kennen, waarvan ik hun verhaal mag vastleggen. Mag ik ook jullie verhaal vastleggen? 

Ik houd van het stadsleven maar ik kan ook intens genieten van de natuur. Zo gaan mijn vriend en ik jaarlijks wel een paar keer naar Texel of naar het vakantiehuis van mijn schoonouders in de achterhoek. Ik ga dan ook graag voor shoots naar buiten, lekker in de natuur een beetje gek doen en zo vang ik de spontane momenten. 

Ik zie mijzelf als energiek, easy going, eerlijk, spontaan en een beetje eigenwijs. Dit wil ik ook graag terug laten zien in mijn fotografie.  

Momenteel ben ik in verwachting van ons eerste kindje en zal ik van half augustus t/m begin december met verlof zijn! Mails worden beantwoord, maar met een kleine vertraging. 

Zwanger

Newborn

Familie

Bruiloft

Kijk dan snel verder & laat vooral weten wanneer je interesse hebt om een shoot te boeken. 

Ben je benieuwd naar mijn werk?

Neem contact op

Bericht*

Brochure die ik wil ontvangen*

bijv. huwelijk, familie, newborn, zwangerschap

Onderwerp*

Emailadres*

naam*

Telefoonnummer*

Ik kom z.s.m. bij je terug

Bedankt!