Ik leg niet alleen momenten vast, maar een hele sfeer!

bruidsfotografie

VRAAG BROCHURE AAN

Yes! Het is zover, jullie gaan trouwen! Allereerst gefeliciteerd! 
Een bijzondere dag waar jullie de liefde vieren met al jullie dierbaren. Met mijn vrolijke, kleurrijke en intieme trouwfotografie leg ik alle momenten en vooral ook de sfeer van deze dag vast. Ook de momenten die jullie niet door hebben, waarop jullie na de bruiloft zullen zeggen: "huh dit heb ik helemaal niet gemerkt of meegemaakt". Denk hierbij aan de streel van je geliefde over je rug of de schaterlach van je beste vriend bij een speech. Deze momenten mogen niet ontbreken aan jullie reportage.  


Mag ik met mijn fotografie jullie terugbrengen naar een dag vol liefde, gelach en gezelligheid? 

Ik ben dol op avontuurlijke bruiloften en festival vibes. 
Het vastleggen van jullie unieke verhaal, vol enthousiasme en precisie. 
Ik kruip met alle liefde voor een dag in jullie wereld en het lijkt mij hartstikke tof om samen iets moois te creëren. 
Jullie zullen vaak niet doorhebben dat ik aan het fotograferen ben, maar ik zal overal bij zijn. En soms zal ik wel iets dichterbij komen en kan het zijn dat ik jullie even mee trek naar een mooi plekje als er een fantastische zonsondergang is.  Zien jullie dit zitten? Vraag dan mijn brochure aan en wie weet tot snel! 


ZIJN WE EEN MATCH?

€1450* voor 6 uur. Ik zal er dan bij zijn bij de ceremonie, borrel/diner en eventueel begin feest. 

8 uur:  €1700

€1950* voor 10 uur. Ik zal er dan bij zijn vanaf het aankleden en het eerste uur feest. 

12 uur: €2200

Elke bruiloft en elke planning is anders, dus ik ga graag met jullie het gesprek aan hoeveel uur het beste bij jullie dag past en welke momenten jullie graag op de foto willen hebben. 
Meer/minder uren zijn mogelijk, ik maak graag een passende offerte op maat voor jullie. 
Wat zit daar dan bij in? 
  • Een kennismakingsgesprek via Google meet / face to face.
  • Tweede gesprek: voorbereiding, draaiboek, details etc. 
  • +/- 30 bewerkte foto’s binnen een paar dagen via whatsapp/galerij
  • Minimaal 350 (halve dag) of 500 (hele dag) bewerkte hoge resolutie foto’s binnen 7 weken 
  • Een online (privé) foto galerij, die jullie ook kunnen delen met vrienden/familie
  • Een luxe mini trouwalbum (20x15cm) - handgemaakt in Griekenland
  • Een hele enthousiaste fotograaf
  • 20% korting op een save the date of verloving fotoshoot.

De investering

*prijzen zijn inclusief btw en inclusief 20km reiskosten vanaf postcode 1036KN. Daarbuiten vraag ik €0,25 per km. Parkeerkosten niet inclusief. 

C&C 2023

Bekijk de foto's

Coen & Chia-li trouwden bij het West Indisch huis in Amsterdam centrum. Ze hadden deze locatie specifiek gekozen, zodat al hun internationale gasten ook een stuk Amsterdam mee zouden krijgen. Coen & Chia-li hebben veel in andere landen gewoond, waardoor de gasten van overal ter wereld naar Amsterdam kwamen voor het vieren van deze prachtige dag. Deze locatie is echt ge-wel-dig. Zie hier het resultaat. 

Bekijk de foto's

Kim en Rick trouwden op 12 april 2024. En het was een stralende zonnige dag, beter konden we eigenlijk niet hebben in April. De dag begon met aankleden bij hun thuis in Badhoevedorp, het was een hele gezellige en relaxte ochtend met de familie/vrienden. Na de first look gingen we naar Amsterdam om daar de fotoshoot te doen, echt super gave foto's gemaakt op de grachten en in de tuin bij het rijksmuseum met overal tulpen. Na de shoot was de ceremonie in het Gemeentehuis van Amstelveen waarna we voor de borrel naar het huis van Kim haar ouders gingen. Even gezellig borrelen en toen naar het restaurant in de buurt, heerlijk gegeten! Na het diner werd er bij de ouders thuis taart gegeten en gefeest met een DJ en zanger. Een perfecte en hele gezellige dag!

K&R 2024

Bekijk de foto's

Moana & Marco trouwden in Weesp, bij de Theetuin. Het was een prachtige, kleine en intieme bruiloft met maar 30 gasten (en kids). Ze hadden zelf alles geregeld voor deze dag, helemaal in festival style, super gezellig. Het was deze dag 30 graden, dus het was op bepaalde momenten flink zweten, maar het was 1 groot feest. Het was echt genieten om hier bij te mogen zijn! 

M&M 2023

Bekijk de foto's

S&a 2023

Suze en Alian trouwden op 18 maart 2023, op de prachtige locatie Buitenplaats Sparrendaal. Deze locatie is super fotogeniek, dus ik kon hier flink los gaan met foto's. Wat ik ook zeker gedaan heb, want wat een mooie dag was het. Een knap bruidspaar, lieve kindjes en een hele gezellige en liefdevolle dag. 

bekijk mijn galerijen hier

Vraag een brochure aan

Bericht*

Brochure die ik wil ontvangen*

bijv. huwelijk, familie, newborn, zwangerschap

Onderwerp*

Emailadres*

naam*

Telefoonnummer*

Ik kom z.s.m. bij je terug

Bedankt!

-Nanette & rogier

Wat hebben we genoten van de dag en wat kunnen we nog jaren genieten van de prachtige foto's. Lesley weet precies wanneer ze op de voorgrond moeten komen en wanneer ze vanaf de zijlijn de dag vastlegt.

-Suze & Alain

Ik koos voor Lesley als mijn bruiloft fotograaf en dat raad ik echt iedereen aan!
De foto's zijn ten eerste fan-tas-tisch mooi. De kwaliteit heeft me echt verrast. Voorbeeld: we maakten een groepsfoto met 35 mensen en de kwaliteit van de foto was zo scherp dat je er van iedereen een portret-foto uit kon halen, zo ver kon je inzoomen zonder scherpte te verliezen. De kleurcorrectie achteraf was super smaakvol, consistent en gaf echt die special wedding touch.
Het contact vooraf is heel vriendelijk en ze is heel flexibel: ze kwam iets eerder dan afgesproken en bleef iets langer, dus ze is echt dedicated zo'n dag.
En tot slot is ze echt een fly on the wall tijdens de bruiloft. Ik dacht echt nooit "ohjee nu staat ze volop in mijn gezicht" en ik vond haar geen enkel moment te aanwezig.
Kortom: SUPER aanbeveling, ik kan echt niet 1 verbeterpunt noemen. Kiezen voor Lesley was na de keuze voor mijn jurk & de locatie, de beste keuze van mijn bruiloft.

-Coen & Chia-li

Het vinden van de juiste fotograaf is niet eenvoudig; er zijn er gewoon te veel! Al surfend op internet volgden we onze intuïtie en namen contact op met Lesley. En het was een geluksvogel; we hadden ons geen professionelere, creatievere, warme en gemakkelijke fotograaf kunnen wensen. Van de eerste koffie bij ons thuis tot de bruiloft zelf en het bezorgproces daarna; alles was perfect. En de foto's zelf... gewoon schitterend. We hebben ze in batches ontvangen gedurende een paar weken. Elke keer hadden we een geweldige avond om ze door te nemen en onze bruiloft opnieuw te beleven. Ze zijn perfect qua compositie, kleur en het vangen van mensen zoals ze zijn, zonder al te veel poseren. En er zijn er honderden, we delen ze ook met veel plezier met onze gasten. In het kort; super blij met Lesley en het fantastische werk dat ze deed!

-Janneke & piet

Lesley is een fantastische fotografe die ons trouwfeest op een prachtige en ontspannen manier heeft vastgelegd. Het contact met haar was altijd warm en flexibel, en we zijn ontzettend blij met de kleurrijke foto's die ze voor ons heeft gemaakt.

-Annemarie & jan

Lesley is de gehele dag aanwezig geweest bij onze bruiloft. Ze heeft enorm veel prachtige foto’s geschoten. Ze is een fijn persoon die goed met je meedenkt!

- Laura & Jaap

Wij zijn wij onwijs blij met de fotografie van Lesley. Wat een genot om de hele dag/nacht/avond van ons liefdesfeest terug te kijken door de gemaakte foto's van Lesley. Een zeer gevarieerd overzicht van de dag, momenten en het spontaan vastleggen van de gasten (wat ook onze wenswas). Wat ik ook goed vond is dat ze ons mee heeft genomen voor een fotoshoot tijdens de zonsondergang (vooraf tegen onze wens in) maar die foto's zijn echt geweldig geworden. Ik raad iedereen aan Lesley haar ding te laten doen en je te laten ontroeren door de foto's achteraf :) 

- jeroen & gian

Lesley heeft onze hele bruiloft vastgelegd van ceremonie, t/m boottocht, diner en feest.
Na van tevoren kennis te hebben gemaakt wisten we eigenlijk meteen dat zij de juiste persoon was om er de hele dag als fotograaf bij te hebben!

Ze is super leuk, gezellig en ze gaat moeiteloos op in de groep en maakt zonder dat je het door hebt alleen maar goede foto's! Wij wilde geen "standaard shoot" maar wilden het wat meer casual houden. Lesley ging hierin helemaal mee en heeft ons en de gasten perfect aangevoeld. Ondanks dat we geen echte shoot wilde heeft ze stiekem toch nog een paar super mooie "shoot"-foto's weten te maken en daar zijn we heel blij mee ;)

Al met al dus een super leuk mens en een super goede fotografe!

- corrie & ruben


Wij hebben een heerlijke "kleine bruiloft" gevierd. Met als verassing een fotoshoot. Met de foto's van Lesley is het een prachtig dag vol intieme, vrolijke, en emotionele herinneringen geworden. Je hebt het precies zo gedaan als ik wilde Lesley! Dank je wel daarvoor.

- moana & marco

Lesley was de kers op onze bruidstaart een heeft onze dag prachtig vastgelegd. Bij de eerste ontmoeting hadden we direct een klik en ook onze gasten enorm te spreken over haar. De foto's nemen ons weer helemaal terug en we hadden ons geen betere fotograaf voor deze bijzondere dag kunnen wensen. Dank Lesley! <3