FAmiliefotografie

VRAAG BROCHURE AAN

Een gezellige familie shoot

Wat goed dat je hier terecht bent gekomen! Je wilt een fotoshoot inplannen met je gezin/familie? Super leuk en waardevol!
Je wilt de bijzondere momenten vast laten leggen en herinneringen creëren die een leven lang mee gaan. Een fotoshoot met je gezin is een mooi moment om tijd met elkaar door te brengen en plezier te hebben. 
En hoe gaaf om een mooie serie in je huis aan de muur te hangen? Maar ook perfect als cadeau aan de opa's & oma's. 

Bij een familie shoot is het voor mij belangrijk om een ongedwongen en ontspannen sfeer te creëren. We spreken af en al lopend naar de locatie kunnen we al iets meer kennis met elkaar maken, zodat jullie je snel op jullie gemak voelen. 
De spontane, gezellige, intieme en gekke momentjes leg ik vast. We maken geen vooropgezet plan en maken geen statische portretten, het zijn vooral de natuurlijke momenten die ik vastleg. 
Ik shoot vaak buiten, wanneer dit mogelijk is. In de winter kunnen we familie shoots ook binnen doen, maar voorkeur is buiten. Dus in de winter raad ik dikke truien, sjaals en mutsen aan, wat ook weer een heel leuk effect geeft voor de foto. 


werkwijze

*prijzen zijn inclusief btw en inclusief 20km reiskosten. Daarbuiten vraag ik €0,25 per km, vanaf postcode 1036KN. Parkeerkosten niet inclusief. 
** Wil je een extra persoon bijboeken? Dit is €20 per persoon.
*** Familiefotografie, locatie naar keuze > binnen of buiten

€295 INCL. BTW

Wat zit daar dan bij in? 
 • 15 hoge resolutie foto's
 • 1/1,5 uur fotografie
 • 3-5 personen
 • Binnen 7 dagen ontvang je de galerij om uit te kiezen

pakket brons
€335 INCL. BTW

Wat zit daar dan bij in? 
 • 25 hoge resolutie foto's
 • 1/1,5 uur fotografie
 • 3-5 personen
 • Binnen 7 dagen ontvang je de galerij om uit te kiezen

pakket zilver
€395 INCL. BTW

Wat zit daar dan bij in? 
 • 35 hoge resolutie foto's
 • 1/1,5 uur fotografie
 • 3-5 personen
 • Binnen 7 dagen ontvang je de galerij om uit te kiezen

pakket goud
Prijzen
Meest gekozen

Sylke & Lina

Bekijk de foto's

Een familie shoot hoeft niet altijd met het hele gezin te zijn, je kan ook een shoot boeken als moeder of vader met je kind(eren). Zoals Sylke heeft gedaan, samen met Lina. 
Ook Sylke heb ik al zwanger op de foto mogen zetten, Lina als newborn en nu als kleine ontdekker. Deze foto's zijn gemaakt bij het Wed, ook bij Bloemendaal strand in de buurt. 

Bekijk de foto's

Mijn lieve schoonfamilie; Charlie is de broer van mijn vriend. Ook familie kan niet achterblijven om een gezellige familie shoot bij mij te boeken. We hebben de shoot in het Twiske gedaan, een van mijn favoriete locaties. Het is lekker divers; er is water, groen, bos, strandjes, bruggetjes etc. Je kan dus alle kanten op! 

Familie bootsman

Bekijk de foto's

Bo-dean, Dominique en schattige Mees legde ik vast in de duinen en op het strand van Egmond aan zee, hun favoriete strand. Ik ken dit knappe stel vanuit Soest, waar ik ben opgegroeid. Extra leuk dus om te shooten met oude bekenden, die ik een hele tijd niet had gezien. Dat vind ik zo leuk aan mijn fotografie klussen, dat ik veel oude bekenden weer zie en nu voor mijn lens heb, reuze gezellig!!

Bo, do & mees

Bekijk de foto's

charissa & kids

Charissa en haar 3 meiden mocht ik vastleggen in de duinen bij Bloemendaal aan Zee. 1 van mijn favoriete stranden. 
Charissa heeft al meerdere shoots bij mij gedaan en wil zo elk jaar haar en haar meiden vast laten leggen. Hoe waardevol dat je van alle leeftijden foto's hebt en ook echt de groei bij de meiden ziet. 

bekijk mijn werk

Vraag een brochure aan

Bericht*

Brochure die ik wil ontvangen*

bijv. huwelijk, familie, newborn, zwangerschap

Onderwerp*

Emailadres*

naam*

Telefoonnummer*

Ik kom z.s.m. bij je terug

Bedankt!

-JUDITH & TOM

"Wij hebben niet alleen hele mooie foto's als resultaat, maar ook nog een hele leuke middag gehad tijdens de shoot. Het was heel relaxed en ontspannen. Ook de locatie in het Twiske was top!"

-Charissa

Bij Lesley al 2 keer een fotoshoot gedaan met mijn dochters! Echt een aanrader als je een leuke relaxte shoot wilt hebben met mooie foto's als resultaat

- Monica

Een fotoshoot door Lesley ,echt een aanrader.
Wat een professionele vrouw en stelt je zo op je gemak.
Prachtige fotos gemaakt! Kijk er met veel plezier op terug.

- Michelle

Wij hebben met de familie een shoot gedaan bij Lesley. Het contact voorafgaand aan de shoot ging heel erg prettig, ze schakelde snel en kwam met goede tips qua locatie. Toen bleek dat er erg slecht weer voorspeld werd, was ze erg flexibel en hebben we de dagen voor de shoot veel contact met elkaar gehad. Uiteindelijk hadden we de shoot een uurtje verplaatst waardoor we geen last van regen hebben gehad.

Tijdens de shoot waren we erg gerustgesteld en was het niet ongemakkelijk om op de foto te gaan. Dit is met een peuter en kleuter nog wel eens uitdagend maar ook hier wist ze goed mee om te gaan waardoor de jongens ook leuk op de foto staan.

De foto's hebben we achteraf snel mogen ontvangen en waren van zeer goede kwaliteit. Uiteindelijk heeft ze onze geselecteerde foto's nog verder bewerkt waardoor we hele mooie en waardevolle herinneringen hebben ontvangen.

Wij raden Lesley echt aan als fotograaf. Ze is prettig in de omgang, creatief en in de gelegenheid om iedereen op zijn gemak te stellen. Dit heeft geresulteerd in een mooie set foto's.