Newbornfotografie

VRAAG BROCHURE AAN

Of jullie verwachten een kindje? Wat leuk! Ik leg met liefde jullie pasgeboren kindje vast.   
Ze zijn nog zo klein als ze pas geboren zijn, maar hoe snel gaat de tijd ook?! Dus hoe belangrijk is het om deze bijzondere periode vast te leggen en dat je voor altijd terug kan kijken op deze periode met prachtige foto's.  Ik maak foto's in jullie omgeving, dus de shoot zal niet gestyled zijn, maar gewoon zoals jullie zijn. 
net een kleine geboren?

Meestal maak ik foto's in de slaapkamer van de ouders, maar ik kijk vooral ook naar waar het mooiste licht is. Want ik werk alleen met natuurlijk licht. 
De shoot zal heel relaxed verlopen. Als de baby even moet huilen of eten, dan wachten we gewoon even tot hij/zij weer rustig is en we weer door kunnen met de shoot. 
De shoot kan plaatsvinden in de eerste weken, maar deze kan je natuurlijk ook iets later doen, wat jullie willen! 

Werkwijze

*prijzen zijn inclusief btw en inclusief 20km reiskosten. Daarbuiten vraag ik €0,25 per km, vanaf postcode 1036KN. Parkeerkosten niet inclusief. 
** Wil je een extra persoon bijboeken? Dit is €20 per persoon.
*** Familiefotografie, locatie naar keuze > binnen of buiten

€295 INCL. BTW

Wat zit daar dan bij in? 
 • 15 hoge resolutie foto's
 • 1/1,5 uur fotografie
 • 3-5 personen
 • Binnen 7 dagen ontvang je de gallerij om uit te kiezen

pakket brons
€335 INCL. BTW

Wat zit daar dan bij in? 
 • 25 hoge resolutie foto's
 • 1/1,5 uur fotografie
 • 3-5 personen
 • Binnen 7 dagen ontvang je de gallerij om uit te kiezen

pakket zilver
€395 INCL. BTW

Wat zit daar dan bij in? 
 • 35 hoge resolutie foto's
 • 1/1,5 uur fotografie
 • 3-5 personen
 • Binnen 7 dagen ontvang je de gallerij om uit te kiezen

pakket goud

Prijzen
Meest gekozen

Jip

Bekijk de foto's

Jip is toch echt de schattigste baby ever met deze grote bos haar? Ze lijkt al een heel mensje, terwijl ze hier net 4 weken was. Ik zou eigenlijk de bevalling vastleggen, maar helaas liep dit iets anders en hebben we er een mooi intieme newborn/thuis shoot van gemaakt bij 4 weken. 

Bekijk de foto's

Ook Pelle mocht ik vastleggen in Soest, weer bij oude bekende van vroeger. 
Kleine Pelle was heel chill tijdens de shoot, heeft geen kick gegeven en was echt een goed modelletje. En je ziet wat kleren en kleuren in een huis doen met de foto's, zo fijn als het 1 geheel is en daardoor een mooi rustig beeld. 

Pelle

Bekijk de foto's

Laurens mocht ik vastleggen in Soest, waar ik ben opgegroeid. Zijn ouders ken ik dus ook vanuit Soest. Laurens heeft al een oudere zus en broer dus het is lekker gezellig druk in huis. Ze zijn heel lief voor de kleine en wilden ook graag met hem op de foto. 

Laurens

Bekijk de foto's

Soof & beau

Soof & Beau, een hele schattige tweeling die geboren zijn op 14 februari. Ik mocht bij hun thuiskomen voor een intieme "newborn" shoot, eigenlijk waren ze geen newborn meer, want hier al 2 maanden oud. 

bekijk mijn werk

Vraag een brochure aan

Bericht*

Brochure die ik wil ontvangen*

bijv. huwelijk, familie, newborn, zwangerschap

Onderwerp*

Emailadres*

naam*

Telefoonnummer*

Ik kom z.s.m. bij je terug

Bedankt!

-Cynthia

Toen ons zoontje net een week oud was hebben wij een newbornshoot gedaan bij Lesley. Hier kijken wij heel fijn op terug. De sfeer was relaxed en Lesley liet ons gewoon ons ding doen, waardoor we hele spontane foto's hebben. Het resultaat is prachtig! Mooie foto's van ons gezin, onze twee jongens samen en natuurlijk foto's van de kleinste om bij weg te smelten.

- Lisanne

Al meerdere shoots met Les gedaan en de foto’s zijn echt geweldig! Ze weet de mooie plekjes te vinden en heeft veel oog voor details. Ook de belichting is altijd prachtig! Heel blij met alle foto’s die ze tot nu toe van ons heeft gemaakt.

- Marloes & Tinus

Lesley is een geweldige fotograaf! Haar foto’s zijn prachtig, met een persoonlijke touch en oog voor detail. Wat wij echt waarderen, is dat ze ons op een heel natuurlijke wijze aanwijzingen gaf om tot een fantastisch resultaat te komen! Het was daardoor een heel fijne, ontspannen setting. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een getalenteerde, professionele fotograaf voor waardevolle herinneringen!

- Kirsten & sebas

Lesley heeft al twee keer prachtige foto's van ons gezin gemaakt. Foto's met veel warmte en spontaniteit waar de liefde vanaf spat. Dat weet zij feilloos vast te leggen en daarom zou ik haar aan iedereen aanbevelen.