Zwangerschapsfotografie

VRAAG BROCHURE AAN

Tijdens een zwangerschapsshoot draait alles om de buik en het wonderlijke baby'tje wat in jouw buik groeit. Het is zo een bijzondere periode, die ik graag voor je vastleg. 

Deze shoot kunnen we in de warmere maanden buiten doen, maar in de koudere maanden verplaatsen we de shoot naar binnen. 

Zwanger en dit bijzondere moment laten vastleggen?

De zwangersshoot moet lekker ontspannen zijn, dus je doet gewoon je ding en ik stuur je af en toe in poses. Samen met je partner en/of andere kind(eren). De shoot zal ook niet te gestyled zijn, want ik wil het puur en stijlvol vastleggen. 

De shoot kan plaatsvinden tussen de 30-36 weken. Eigenlijk waar jij je zelf goed bij voelt, maar de buik moet natuurlijk wel al goed zichtbaar zijn. 

Werkwijze

*prijzen zijn inclusief btw en inclusief 20km reiskosten. Daarbuiten vraag ik €0,25 per km, vanaf postcode 1036KN. Parkeerkosten niet inclusief. 
** Wil je een extra persoon bijboeken? Dit is €20 per persoon.
*** Familiefotografie, locatie naar keuze > binnen of buiten

€295 INCL. BTW

Wat zit daar dan bij in? 
 • 15 hoge resolutie foto's
 • 1/1,5 uur fotografie
 • 3-5 personen
 • Binnen 7 dagen ontvang je de gallerij om uit te kiezen

pakket brons
€335 INCL. BTW

Wat zit daar dan bij in? 
 • 25 hoge resolutie foto's
 • 1/1,5 uur fotografie
 • 3-5 personen
 • Binnen 7 dagen ontvang je de gallerij om uit te kiezen

pakket zilver
€395 INCL. BTW

Wat zit daar dan bij in? 
 • 35 hoge resolutie foto's
 • 1/1,5 uur fotografie
 • 3-5 personen
 • Binnen 7 dagen ontvang je de gallerij om uit te kiezen

Pakket goud

Prijzen
Meest gekozen

Jessamy & stoyan

Bekijk de foto's

Jessamy ken ik van vroeger, wij reden altijd paard samen. We hadden elkaar echt al heeeel erg lang niet gezien, dus super leuk dat ik door middel van fotografie weer zo veel oude bekenden zie. Jessamy is zwanger van haar derde kindje en zij kwamen tijdens de minishoots  bij mij shooten.

Bekijk de foto's

Met Mats, Amber en Abby ging ik naar het Twiske, een heel mooi natuurgebied vlakbij mijn huis. Ook zij wonen daar in de buurt dus het was een fijne plek om af te spreken. 
De shoot hebben we in de herfst gedaan, dus de mooie herfstkleuren komen ook zeker terug in de foto's. De kleren matchen er dan ook weer erg goed bij. We hebben lekker veel lol gehad tijdens de shoot en dat is ook zeker terug te zien op de foto's. 

Mats,Amber&Abby

Bekijk de foto's

Andrea en Sieme wonen ook in Amsterdam-noord dus dit was een thuis wedstrijd voor mij. We begonnen de shoot bij hun thuis, waar het licht heel mooi naar binnen kwam vallen. Daarna zijn we rondom hun huis foto's gaan maken, wat allemaal super fotogeniek is. Soms hoef je dus helemaal niet zo ver van huis te gaan om de mooiste plaatjes te schieten. 

Andrea & Sieme

Bekijk de foto's

danielle & gezin

Danielle en haar gezin mocht ik vastleggen in de Soesterduinen, 1 van mijn favo locaties om te shooten. Het is zo divers dat je alle kanten op kan. Danielle was hier zwanger van haar derde kindje en wilde een gezellige en fijne zwangerschaps/familieshoot. Dit is goed gelukt en ook zeker terug te zien op de foto's. 

bekijk mijn werk

Vraag een brochure aan

Bericht*

Brochure die ik wil ontvangen*

bijv. huwelijk, familie, newborn, zwangerschap

Onderwerp*

Emailadres*

naam*

Telefoonnummer*

Ik kom z.s.m. bij je terug

Bedankt!

-Martje

Heel erg blij met de foto’s die Lesley van mij gemaakt heeft tijdens mijn zwangerschap. Zo bijzonder om te hebben! Ik raad het iedereen aan om dit te doen :)
Ik vond het best een beetje spannend maar Lesley zorgde voor een relaxte sfeer waardoor ik op mijn gemak voor de camera kon staan. Door haar creatieve ideeën zijn er hele mooie beelden uitgekomen!

- Julia & bas

Als je een relaxte shoot wil ben je bij Lesley aan het juiste adres. Ik ben zelf nooit zo comfortabel met de camera op mijn neus, maar bij Lesley merk je daar niks van. Sterker nog, ze schiet de mooiste plaatjes terwijl je het niet eens merkt. Laatste shoot met onze dochter die moe was en niet wilde.. voor mijn gevoel was het onmogelijk maar Lesley schoot de mooiste plaatjes! En ze was ook heel leuk met onze dochter in de omgang, ook niet onbelangrijk. Echt de foto's zijn prachtig en toch ook heel eigen. Zeker een aanrader!

- Mats & amber

Lesley heeft familiefoto’s van ons gemaakt in Het Twiske. Zij wist daar precies de mooiste plekjes te vinden. Het zijn prachtige, ongedwongen en vrolijke foto’s geworden. Wij zijn er erg blij mee!